top of page

Algemene voorwaarden Workshop
Urk, Januari 2022

 

Aanmelden workshop
Je meld je aan via de site door het aanmeldingsformulier in te vullen en deze te verzenden naar jokevanveen@gmail.com. Vervolgens krijg je van mij via de mail een reactie of er plek is op de desbetreffende datum en het factuur voor betaling.


Factuur
Ongeveer een maand voorafgaand de workshop, ontvang je de factuur welke binnen 7 werkdagen voldaan dient te worden. Na ontvangst van betaling is je inschrijving definitief. Joke van Veen Fotografie heeft het recht om je workshop plek te vergeven indien de betaling niet voldaan is. 

Aflassen/verzetten workshop
Joke van Veen Fotografie heeft het recht de workshop te annuleren of te verzetten naar een andere datum indien dit noodzakelijk is. De cursist krijgt in dat geval het bedrag teruggestort. Bij te weinig aanmeldingen zal de workshop worden afgelast of verzet. 

Annuleren workshop
Wanneer je je wilt afmelden voor de workshop en je doet dit vóór 14 dagen voordat de workshop start, dan krijg je het resterende bedrag terug min €6.- administratie kosten. 
Wanneer je je binnen 14 dagen voordat de workshop plaatsvind afmeld, dan krijg je helaas geen geld teruggestort in verband met de reservering van je plek. Je workshop plek is wel overdraagbaar. 
Bij overmacht (ziekte, overlijden) mag je een andere datum deelnemen. 

Aansprakelijkheid
Joke van Veen Fotografie is niet aansprakelijk voor persoonlijk letsel of schade aan eigendommen van deelnemers. Ook niet ten gevolg van gebeurtenissen tijdens de workshop. Ook is Joke van Veen Fotografie niet aansprakelijk voor het leerproces of resultaat van de cursist.

Naamsvermelding
De foto's die gemaakt zijn tijdens de workshop, mogen gebruikt worden voor online portfolio. Wel dient erbij vermeld te worden dat ze gemaakt zijn tijdens een workshop van Joke van Veen Fotografie. 

Klachten
Na afloop van de workshop krijg je een link doorgestuurd naar een feedbackformulier. Heb je klachten over de workshop, dan kun je die middels dat formulier aangeven. Joke van Veen Fotografie zal contact met je opnemen en de klacht in behandeling nemen. 

VOLG MIJN LAATSTE WERK

bottom of page