top of page

MIJN VERHAAL

Met je voeten in het zand, de wind door je haren, avonturen maken, verhalen vertellen. Altijd op zoek naar authenticiteit en een herinnering geven om te koesteren voor nu en later. Jij zoals je bent, persoonlijk en ongedwongen. 

 

Mijn naam is Joke, getrouwd, moeder van twee kinderen, en woon in het oude dorp van Urk. Grote liefde voor reizen, bloemen, de zonsondergang, taart en stijlvolle interieurs. Ik ben een levensgenieter en houdt van dansen en lekker lachen.

Mijn passie en liefde voor mijn werk is groot. Ik wil jullie vastleggen zoals jullie zijn, jullie eigen ik, jullie eigen samen, op jullie allermooist. Ik zal er alles aan doen om jullie op het gemak te stellen en jullie optimaal te kunnen laten genieten. 

Sinds 2013 heb ik mijn eigen onderneming en ben dankbaar mijn droom na te mogen leven. Het is een hele eer om jullie mooie momenten vast te mogen leggen.

 

Willen jullie meer weten over mij en mijn werk? Wellicht kan ik jullie verder helpen en ontmoeten we elkaar binnenkort!

20-Joke-louise-boonstoppel-fotografie.jpg
JVVF9340.jpg

"Photography is a way of feeling, of touching, of loving. It remembers the little things long after they forgotten everything"   -  Aaron Siskind

bottom of page