top of page

WELKOM,
LEUK DAT
JE ER BENT!

aj en Ingrid.jpf
genK.jpf
adaja.jpf
2022-01-09_0025.jpg
A+N.jpf

MIJN WERKWIJZE

CONNECTIE, LIEFDE EN SCHOONHEID

Yes, jullie gaan de liefde vieren! Ja zeggen tegen elkaar en de liefde vieren met je dierbaren om je heen. Ik vind het geweldig dat elke bruiloft anders en uniek is. Met jullie als mijn inspiratie is mijn doel de gebeurtenissen vast te leggen zoals ze zijn, met echte momenten en emoties.

 

Ik probeer onopvallend verhalen te vangen zonder al te veel aanwijzingen en poses. Jullie bruiloft is een persoonlijk verhaal over jullie en de connectie met de mensen van wie je het meest houdt.

 

Ik ben er om de schoonheid van deze liefde en connectie vast te leggen. 

 

Mijn stijl is een blend van editorial en storytelling. Elk beeld vertelt een verhaal met stijl en diepgang, waarbij de echte emoties en connecties tot leven komen. De perfecte mix van mooie foto's en foto's met veel waarde en verhaal.  

172A8646-3.jpg

01

AANVRAAG

Zijn jullie enthousiast geworden? Vul het formulier in en kom in contact met mij. Ik check of jullie data nog beschikbaar is

02

KENNIS MAKEN

Tijd om elkaar te leren kennen, een luchtig gesprek bij mij thuis of via videobellen. We bespreken jullie wensen en kijken of we een match zijn.

03

KIES EEN PAKKET &
DATUM VASTZETTEN

Als jullie enthousiast zijn en mij graag willen boeken voor jullie mooie dag, dan vraag ik jullie een aanbetaling te doen. Na het overmaken van de aanbetaling is jullie data definitief geboekt. 

04

CONTACT

We plannen een moment in om alle details door te spreken en ondersteun ik jullie waar nodig in jullie voorbereidingen . Een week vooraf aan jullie bruiloft neem ik contact met jullie op om nog eens alles bij langs te lopen. Trouwen kan beginnen!

05

WEDDING TIME!

Yes de dag waar jullie zolang naar hebben uitgekeken! Ik ontmoet jullie op de afgesproken tijd en doe ik mijn ding. Ik leg jullie liefdesverhaal vast volgens afgesproken aanwezige uren. 

PRIJZEN

Om elk bruidspaar de persoonlijke aandacht en kwaliteit te kunnen geven doe ik een maximaal aantal bruiloften per jaar. Mijn prijzen beginnen bij €1895,- voor 6 uur fotografie. Jullie kunnen voor meer informatie mijn brochure aanvragen om jullie wensen geheel passend bij jullie dag te maken.

bottom of page