top of page
172A9215_edited.jpg

Family

Het vast laten leggen van de liefde en connectie in het gezin. Samen lachen, knuffelen en gek doen terwijl ik jullie fotografeer. Ik wil jullie vastleggen zoals jullie zijn, ongedwongen en spontaan. Buiten op een mooie locatie tijdens het gouden uurtje. Als een herinnering voor nu en later.

172A5242.jpg
172A3657-bewerkt.jpg

New life

Een pasgeboren baby, jullie mini mensje. Die kleine handjes en voetjes, de zachte donsharen of misschien wel de eerste stuiplach. Het eerste moment als gezin is enorm kostbaar. Samen knuffelen of een kus van grote broer of zus. Papa die de baby baddert of mama die haar baby voedt. Het zijn stuk voor stuk mooie momenten om vast te leggen. Deze sessie vind plaats in eigen vertrouwde omgeving wanneer de baby tussen de 10 dagen en 4 weken oud is. Later kan ook altijd.  

172A0134-bewerkt.jpg

Mom hood

Zwanger zijn of moeder zijn. Het meest dierbare in een moeders leven. Jij met een het meest wonderlijke wonder in je buik of de liefde tussen jou en kind(eren) vast laten leggen? De moeder-kind band ontstaat al vanaf moment een in de buik. Het is en blijft een prachtig iets en is daarom bijzonder om vast te laten leggen. 

LOVERS

Levensgenieters die samen op avontuur willen gaan om de liefde te vieren. Jullie vastleggen zoals jullie zijn en de liefde die jullie samen verbindt. Ik leer graag jullie liefdesverhaal kennen! 

172A7613.jpg

TARIEVEN

PAKKET I

1 tot 1,5 uur  fotografie

25 foto's in HR.

zorgvuldig nabewerkt.

Afgeleverd in een persoonlijke online gallery.

Mogelijkheid om extra beelden te bestellen.

€275,-

PAKKET I + UPGRADE

Pakket I is uit te breiden met een upgrade van het aantal foto's of een mini album.

Alle foto's          € 50,-

20 x 15 album          €75,-

Mijn benoemde prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen ten allen tijde gewijzigd worden.

 De prijzen zijn incl. BTW en incl. reiskosten op 1 uur afstand vanaf mijn woonplaats.

VOLG MIJN LAATSTE WERK

bottom of page